Belangrijke tijdelijke maatregelen:

Zolang de Corona-maatregelen van kracht zijn: elke klant wast de handen grondig bij het binnenkomen en draagt een mondmasker. Ik draag zelf ook een mondmasker en ontsmet mijn handen. Er wordt geen handdruk gegeven. De afstand van het hoofd naar de voeten is 1,5m. Al het gebruikte linnen en glazen worden na elke sessie verwijderd. De massagetafel wordt ontsmet. 

Welkom!

© blessingspa.com

© Foto blessingspa.com

Ken de mens achter de voeten.
Graziella De Cock


Getuigenissen van Klanten

Linda uit Wijnegem vertelt:

Je hebt een lichamelijk probleem... Het blijft aanslepen... Je probeert het te verhelpen met medicatie maar je voelt aan dat dat geen goede oplossing is... Zo kom je in contact met iemand die je over alternatieve mogelijkheden spreekt. Een beetje onwetend en nieuwsgierig ga je naar de eerste sessie voetreflexologie. Zachte handelingen en een onderbouwde, eerlijke duiding erbij, maakte mij al gauw bewust dat lichaam en geest op een sublieme manier samenwerken. Elk radertje van je lichaam wordt aangeraakt en gestimuleerd. Je geniet niet alleen van een helende en ontspannende behandeling, je leert veel over jezelf. Je wordt met kleine stapjes de mens die zichzelf kent en bewuster omgaat met je eigen lichaam en geest. Je loopt 'op wolkjes' als je buitenkomt, en dat gevoel blijft langer en langer hangen. Je leert geduld hebben met je lichaam en je leert te vertrouwen op je geest.
Bedankt, Graziella.

C. uit Schilde vertelt:

Ik heb Graziella verschillende jaren geleden leren kennen. Wat ik na ettelijke sessies over haar wil zeggen, is dat zij een zeer gedreven vrouw is met één passie: voetreflexologie. Ook vanuit haar eigen levenservaring heeft ze heel wat te bieden. Met goede en diepgaande gesprekken met veel wijsheid en empathie helpt ze je verder op weg op een soms moeilijk levenspad. Zo slaagt ze erin om je te helpen je eigen leven vanuit een andere invalshoek te bekijken, de pluspunten niet te vergeten en te zorgen dat je er hoe dan ook sterker uitkomt. Dit onwrikbaar vertrouwen in het leven siert haar. Er is altijd een oplossing. En je stapt alweer iets lichter je eigen leven tegemoet. Zeker na een deugddoende voetmassage waarbij ze je voeten leest, alsof het een boek is, en elk plekje en elke spanning aanvoelt: dit is echt een gave.

Petra uit Antwerpen vertelt:

Nog eens heel erg bedankt voor de tijd die je vandaag genomen hebt om met mij alles te overlopen. Ik voelde mij zeer warm ontvangen en in goede handen. Uw raad om na de behandeling het even rustig aan te doen, is zeker van toepassing. Ik voel dat ik moe ben en vooral mijn hoofd niet weer vol wil maken met nieuwe gedachtes.

Sandra uit Antwerpen vertelt:

Er komt een moment in je leven dat je alles begint te doordenken.
Hoe wil ik mijn tijd invullen?
Hoe zie ik mijn toekomst?
Ik besef dat ik meer tijd voor mijzelf moet maken.
Ik zocht naar evenwicht.
Ik kende Graziella vooraf, wetend wat ze deed.
Ik dacht dit wil ik wel eens uit proberen.
Er ging een nieuwe wereld voor me open.
Soms emotioneel best wel wat zwaar.
Gesloten deuren werden op een kier gezet.
Onverwerkte zaken kwamen terug naar boven.
Het verleden en gewoontes achterlaten is niet zo gemakkelijk dan het lijkt.
Soms lijkt het 2 treden vooruit en 3 treden terug, maar we blijven er aan werken.
Ik heb mijzelf beter leren kennen, dat ik er ook mag zijn met mijn onvolmaaktheden.
Dat ik ook steeds op mijzelf mag vertrouwen.
Mijzelf mooi mag vinden van binnen 'en' vanbuiten.
Wanneer ik de weg even kwijt ben, stuurt Graziella mij weer op de juiste pad.
Het is meer dan enkel voeten masseren.
Je moet er wel voor openstaan, het tegen komen van je zelf gebeurt.
Met open geest aan beginnen, anders lukt het niet.
Last but not least, dit is ook een moment voor mijzelf!
Dit is zeker een aanrader!
Lieve groetjes,
Sandra