Metamorfose-techniek

De Metamorfose-techniek werd ontdekt door Robert St John via de voetreflexologie en door de Canadees, Gaston St Pierre (º1940-2011) over de hele wereld verspreid.

Het is een neutrale, zachte, liefdevolle cirkelvormige massage op de reflexzones van de wervelkolom, de geboortelijn op beide voeten en handen en het hoofd.

Het geboorteproces speelt een belangrijke rol in ons leven. Vroeggeboortes, laatgeboortes, keizersnede, ingeleide geboortes, vroegtijdig breken van de vliezen zijn omstandigheden die in ons verdere leven invloed hebben op onze gedragspatronen.
Door de metamorfosetechnieken gaan we de blokkades, die tijdens het geboorteproces ontstaan  losmaken, ons innerlijke ik vrijmaken en transformeren worden onze beperkte gedachtenpatronen en/of emotionele toestanden getransformeerd.

We worden  in contact gebracht met onze innerlijke kracht, belemmeringen worden tegengehouden en komen onze eigen talenten naar buiten. We ontdekken wie we echt zijn. Het is een verandering, een transformatie van ons leven. Zo wordt je, wie je werkelijk bent.

Het is een massagetechniek die bij iedereen kan toegepast worden en duurt ongeveer 1 uur.
Tijdens de metamorfosetechniek kunnen bij  sommige personen  beelden, bij anderen kleuren verschijnen. Iedere mens is uniek.

Het is de bedoeling om alles in een rustige, ontspannen sfeer te laten gebeuren. Nadien voel je je als herbronnen, herboren. Het is de weg naar persoonlijke ontwikkeling en zelf-heling.